Hvem er begravelse roskilde

Begravelse Roskilde er den lokale bedemandsforretning i Roskilde – og stolte af det.

Vi hjælper borgerne i Roskilde og omegn når der er dødsfald eller spørgsmål til døden.

Det er derfor for os helt naturligt at involvere os i det lokale samfund, og deltager i frivilligt arbejde, samt sponsorere forskellige sports foreninger / klubber. Vi mener det er vigtigt at støtte op omkring de lokale sportsforeninger med alle de mange unge talenter vi har i Roskilde og omegn.

Hos Begravelse Roskilde finder du certificeret bedemænd, bosiddende i Roskilde, med uddannelse der med til at sikre viden om relevante love og retningslinjer, Vores arbejde udføres på et så højt etisk og fagligt niveau som muligt.

Vi har indgående lokal kendskab til Roskilde og omegn. Vores kendskab til alle kirkerne og præsterne gør os kompetente i forbindelse med rådgivning og vejledning om muligheden for bisættelse og begravelse i Roskilde og omegn.

Hos Begravelse Roskilde er vores mål, at give jer den vejledning, som passer i jeres situation, med dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske.

Vi er klar over at du/i har tusinde tanker og spørgsmål, men du kan være tryg ved at, du
er i gode og erfarne hænder. Vi har hjulpet mange familier før dig med at få den sidste afsked.

Vi lægger stor vægt på en troværdig og god service, og derfor udarbejder vi altid et skriftligt overslag i forbindelse med en samtale med dig. Prisoverslaget indeholder ca. priser på udlæg og er uforpligtende. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et prisoversalg på de samlede udgifter, som er aktuelle i din situation.

En afsked er aldrig nemt, men lad os hjælpe dig med at sige ordentligt farvel – et farvel der skaber mere end minder.

Bedemand Evan Møller - Begravelser og Bisættelser