Det siger kunderne om bedemand Evan Møller

MEGET venlig og vidende . Grundig og hurtig tilbagemelding efter første samtale. Alt forløb helt uden problemer. Meget rimelig pris.
Fin behandling hele vejen.

Nina Bech Hossy

Meget professionel service, presser ikke på, lader folk selv bestemme.

Claus Rene Larsen

Trygt og godt, og neget hjælpsom.
Anbefaler bestemt Evan her fra. Meget behagelig, hjælpsom, og havde det trygt i hans hænder. God til at oplyse, rådgive, samt tage hånd om mange ting. Var der hele vejen igennem.

Katja

En meget professionel oplevelse at overlade alt til bedemanden fra begravelse Roskilde ved min mors bisættelse.

Jens Højbjerg

Hej Evan .. Vil lige fortælle, at du blev rost til skyerne i dag .. Jeg er super glad for, at jeg anbefalede dig . Er glad for at se dig og din omsorg, for disse mennesker i så stor sorg .. Du kan jo sige, at det er dit arbejde – meeen , din væremåde , medfølelse og utrolige udstråling , gjorte en stor forskel .. Du får folk til, at føle sig i godt selskab , selv under sådan en ulykkelig stund .. Jeg er imponeret og syntes du er sej og kan rolig være stolt af dig selv .. Smuk aften til dig

Fantastisk service, smukke kistedekorationer og super søde mennesker, kan klart anbefales.

Jeg måtte desværre sige farvel til min mor den 9/3-15 og i den forbindelse tog jeg kontakt til Evan Møller, han var helt igennem fantastisk for os efterladte og han var meget opmærksom på min min mor kom værdig og respektfyldt “sidste rejse”
Når man mister en af sine kære, mister man samtidig sin hukommelse og der var Evan igen helt fantastik og sørgede for at være behjælpelig med alle de ting vi glemte også i kapellet….
Kære Evan tusinde tak for at det hele gik lige som min mor og jeg ønskede det skulle være. Glæder mig til at modtage de billeder du tog for mig, da du så jeg glemte det.
Kan på det varmeste anbefalede bedemand Evan Møller