Begravelse Roskilde – urnegravsted

Jeg står altid klar til at besvare dine spørgsmål, og jeg tager højde for, at der findes mange individuelle behov, når man – som pårørende – tager afsked med en af sine kære. Én ud af mange ting, man skal tage stilling til, når den sidste rejse står for døren, er selve gravstedet. Når man vælger at blive kremeret og bisat, skal man vælge et urnegravsted, hvor urnen skal nedsættes, og det er således den sidste destination på rejsen.

Jeg får mange spørgsmål omkring gravsteder, herunder især urnegravsteder, eftersom 70% af Danmarks befolkning vælger at blive kremeret. Herunder finder du relevante informationer om urnegravsteder, så du kan blive klogere på denne del af rejsen.

Hvad er et urnegravsted?

Et urnegravsted er et areal, der er afgrænset – ofte af en hæk eller en række sten. Et urnegravsted er det sted, hvor det sidste farvel siges, og det er således her, urnen nedsættes til evig hvile. Det er ligeledes det sted, som pårørende vender tilbage til og dekorerer med blomster efter den sidste afsked. Således er urnegravstedet et vigtigt sted, som man altid vil have tilknytning til som pårørende.

Hvad koster et urnegravsted?

Jeg kan ikke give en entydig pris på et urnegravsted, eftersom priserne varierer. Prisen afhænger endvidere af, hvorvidt man er medlem af Folkekirken, da dette også har en indflydelse på beløbet. Endelig findes der urnegravsteder i forskellige størrelser, eftersom nogle vælger gravsteder med plads til to eller flere urner,
hvis man har et ønske om at blive begravet ved siden af familie. Disse større gravsteder har naturligvis en anden pris.

Min filosofi, og en filosofi bag Begravelse Roskilde, er at imødekomme individuelle ønsker samt behov, og jeg har stor forståelse for, at en begravelse er en privat og vigtig begivenhed, hvor tryghed og tillid er væsentlige nøgleord. Derfor yder jeg gratis og uforpligtende konsultation i eget hjem, så du kan ytre dig om
dine ønsker i trygge og vante rammer.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at drøfte prisen for et urnegravsted, eller hvis
der er andre relevante spørgsmål, der trænger sig på.