Begravelse Roskilde – kremering

Der er mange ting, du – som pårørende – skal tage hensyn til, når det sidste farvel skal siges, og din kære skal sendes på den sidste rejse. Jeg oplever ofte, at pårørende og individer, der nedskriver deres begravelsesønsker på forhånd, spørger ind til processen omkring kremering og i det hele taget ønsker at vide, hvad betegnelsen indebærer. Derfor har jeg forsøgt at samle de mest relevante informationer omkring kremering på denne side, så du kan blive klogere på, hvad der sker, når du tager afsked med én, du har kær.

Min filosofi, og filosofien bag Begravelse Roskilde, er, at den sidste afsked skal være mindeværdig og respektfuld, og derfor tager jeg højde for dine individuelle ønsker, hvad enten du er pårørende eller et individ, der har en klar idé om, hvad der skal ske efter livet. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Min dør står altid åben til en snak omkring ”efter livet”.

Hvad er kremering?

Kremering er det samme som at blive brændt. Efter en bisættelse bliver kisten kørt til et krematorium, og endelig bliver urnen nedsat som det sidste ‘step’ på rejsen. Hos Begravelse Roskilde er det mig, personligt, der kører kisten til et krematorium, og jeg sørger for en mindeværdig sidste rejse, så du blot skal fokusere
på at få sagt et sidste farvel til din kære.

Det kan være den pårørende, der beslutter, hvorvidt den afdøde skal bisættes og kremeres. Ofte har man dog allerede, som individ, taget en beslutning herom, inden man ‘tager afsted’, eftersom dette er med til at afhjælpe sørgende pårørende.

Faktisk vælger hele 70% af Danmarks befolkning at blive kremeret, og således er kremering ikke en sjældenhed eller et ukendt fænomen. Jeg har en stor forståelse for, at den sidste afsked er en sorgens stund og tilmed et mindeværdigt øjeblik, og derfor tager jeg hånd om det praktiske, såsom kremering, så du kan få sagt et ordentligt farvel til din kære.

Hvad koster kremering?

For pårørende såvel som individer, der overvejer, hvad der skal ske efter døden, er det væsentligt at vide, hvad man betaler for en kremering. Derfor får jeg ofte spørgsmålet: hvad koster kremering? Svaret er kort og præcist.

Hos Begravelse Roskilde har vi en fast pris på 3.000, uanset hvilket krematorium vi vælger